Over DJ Tien

In 2016 won Carolien De Pauw op een fuif een wedstrijd om een dj workshop te volgen. Na die workshop wist ze dat ze daar verder in wilde gaan: van achter een draaitafel feestvierders aan het dansen krijgen, dat was haar ambitie. Haar dj-naam was snel gekozen: al van kinds af aan werd Carolien door haar familie en vrienden "Tien" genoemd, en geef nu toe: DJ Tien, dat bekt wel lekker, toch?

In haar vrije tijd oefende Carolien thuis haar skills met Virtual Dj, en haar sets klonken steeds beter. Twee jaar lang was ze resident dj bij Labyrint in Leuven, maar ze draaide ook op feestjes elders in Vlaanderen: Mechelen, Gent,...

In 2018 besloot DJ Tien om de boel wat professioneler aan te pakken, en ze schafte professioneel dj materiaal aan. Sindsdien zijn haar mengpaneel en Rekordbox jouw beste vrienden op de dansvloer.

Maar met professioneel materiaal alleen kom je er niet. Daarom volgde Carolien in 2019-2020 een vervolmakingscursus bij de dj School in Gent. En in 2022 leerde ze van internationale topdj's op de Tomorrowland Academy in Boom. Ze tilde haar mixes naar een steeds hoger level, en maakte van haar hobby haar beroep: je kan haar inhuren als sfeermaker voor jouw trouwfeest, je kinderfeest, verjaardagsfeest of bedrijfsfeest. Heb je voor nog een andere gelegenheid een dj nodig? Ook dan kan je bij DJ Tien terecht!