Verjaardagsfeest

Al dansend een nieuw levensjaar in

Er zijn zo van die verjaardagen die je extra wilt vieren. Of je nu 16, 18, 25, 30, 40, 50 of 100 wordt, of om het even welk belangrijk getal ertussenin: sommige verjaardagen vormen gewoon dubbel en dik een reden voor een (dans)feest! DJ Tien is alvast graag van de partij om jouw speciale verjaardag muzikaal op te leuken.

Je verjaardag is jouw dag, en dus is het niet meer dan normaal dat jij het voor het zeggen hebt: laat van je horen en kies zelf welk genre DJ Tien op jouw feestje draait. De specialisatie van deze energieke dj is commerciële pop, maar ze past haar repertoire graag aan jouw wensen aan.

Enthousiaste dj op jouw kinderfeestje

DJ Tien blijft eeuwig jong, al is ze op papier een prille dertiger. Met veel enthousiasme draait ze daarom ook op het verjaardagsfeestje van jouw zoon of dochter. De jarige en al zijn of haar vriendjes kunnen hun energie kwijt op de muziek van hun keuze: K3, Studio 100, de nieuwste TikTok hits,...

En zal ik je eens een geheimpje vertellen? Op de muziek van #LikeMe kan DJ Tien alvast zelf geen seconde stil blijven zitten!